0

NDS KIT LIGHTSOLAR LSE 105WR + Sun Control N-BUS SCE360B

€ 489,00
NDS.KL105R-360B
NDS
NDS LIGHTSOLAR  zonnepaneel set 105W incl. laadregelaar. met bluetooth LIGHTSOLAR is de "Glass & Frameless" serie, ontworpen voor toepassingen waar gewicht, dikte en sterkte, de basis kenmerken zijn. De cellen van deze mono-kristallijne panelen, met een rendement van 18,75%, zijn geplaatst in een unieke gelaagde constructie: de bovenste laag is van kunststof polymeer, ETFE genaamd, dat zo goed bestand is tegen corrosie en weersinvloeden dat " zelf herstellend " genoemd kan worden. Het oppervlak van het paneel, dat altijd blootstaat aan krassen of andere beschadigingen, is in staat zichzelf te modelleren en vervolgens zijn ideale vorm weer aan te nemen om de zonne-energie te kunnen opvangen. Het onderste deel van de bovenbouw bevat een PCB-plaat die de functie heeft de door de cellen opgew
Laatste items in voorraad

Haast je! 1 artikel(en) op voorraad!
 • Visa
 • PayPal
 • MasterCard
 • bancontact
 • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

NDS LIGHTSOLAR  zonnepaneel set 105W incl. laadregelaar. met bluetooth

LIGHTSOLAR is de "Glass & Frameless" serie, ontworpen voor toepassingen waar gewicht, dikte en sterkte, de basis kenmerken zijn. De cellen van deze mono-kristallijne panelen, met een rendement van 18,75%, zijn geplaatst in een unieke gelaagde constructie: de bovenste laag is van kunststof polymeer, ETFE genaamd, dat zo goed bestand is tegen corrosie en weersinvloeden dat " zelf herstellend " genoemd kan worden. Het oppervlak van het paneel, dat altijd blootstaat aan krassen of andere beschadigingen, is in staat zichzelf te modelleren en vervolgens zijn ideale vorm weer aan te nemen om de zonne-energie te kunnen opvangen. Het onderste deel van de bovenbouw bevat een PCB-plaat die de functie heeft de door de cellen opgewekte warmte te beperken en af te voeren. Het geeft ook stevigheid aan het paneel en dat maakt dit paneel perfect voor nautische toepassingen waarbij het zelfs mogelijk is om (met geschikt en zacht schoeisel) op het paneel te lopen. En het is ook zeer geschikt voor campers met pop-up daken.

NDS LIGHTSOLAR 105W (KL105R-360) in het kort

Bij de R-versie zit de aansluiting aan de achterkant

 • 36 monocellen
 • Afmeting (l x b x h): 1068 x 503 x 40 mm
 • Gewicht: 3.97 kg
 • Inclusief 3 meter kabel (2 x 2,5 mm²)

 

Technische gegevens

 • Maximum vermogen: 105W (+/- 3%)
 • Nominale spanning: 12 Volt
 • Nullastspanning: 23.3V
 • Kortsluitstroom: 5,45 A
 • Spanning bij max. vermogen: 19,9 V
 • Stroom bij max. vermogen: 5,3 A

 

 

Het pakket bestaat uit:

 • NDS  LIGHTSOLAR 105W  zonnepaneel
 • NDS Suncontrol SCE360B N-BUS MPPT laadregelaar  met bluetooth
 • 3 meter lange verbindingskabel (2 x 2.5mm²)

 

SUNCONTROL2 is de nieuwste laadregelaar van NDS met afzonderlijke ingangen voor twee zonnepanelen.

De MPPT-technologie maakt het mogelijk de energie van elk type zonnepaneel (12V nominaal) te maximaliseren en de meest geavanceerde laadcurves uit te voeren, zelfs voor LiFePO4-accu’s.

Het speciale Opticharge-algoritme, ontwikkeld door NDS, optimaliseert de lading naar de behoeften van de accu en verlengt de levensduur ervan.

SUNCONTROL2 is voorzien van het nieuwe N-BUS communicatieprotocol, dat compatibel is met Ci-Bus. Hiermee kunt u nu alle boordapparatuur monitoren, besturen en bijwerken vanaf één enkele NDS Controller. Daarnaast biedt de Bluetooth-functie van de laadregelaar (SUNCONTROL2) de mogelijkheid om de laadregelaar draadloos te bewaken en bedienen vanaf een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. Hierdoor hebben gebruikers eenvoudig draadloos toegang tot informatie over het zonnepaneelsysteem en kunnen ze indien nodig instellingen aanpassen.

WAT IS N-BUS?

N-BUS is het multidevice communicatieprotocol dat volledig door NDS is ontwikkeld en compatibel is met CI-BUS.

Met N-BUS zijn uw energieapparaten met elkaar verbonden en wisselen ze informatie uit voor een efficiënter energiebeheer aan boord. Het netwerk van apparaten heeft vele voordelen, zoals eenvoudige firmware-updates en vereenvoudigde bediening met één simpele interface.

 

WAT BETEKENT MPPT?

Het is het algoritme dat het mogelijk maakt om altijd het “Maximum Power Point” te benutten geleverd door het paneel. Een laadregelaar met MPPT-technologie is in staat een aanzienlijk hoger rendement te behalen dan de PWM-technologie (tot 25% meer).

NDS
NDS.KL105R-360B
1 Item

Specifieke referenties

NDS KIT LIGHTSOLAR LSE...

€ 489,00