0

Airxcel Maxxdome LED Black 03810B Ø150

€ 195,00
ART.121521
Airxcel
Ventilatie en vocht regulering in kleine ruimtes met led verlichting, kleur zwart Compacte oplossing voor dak- of zijwandventilatie en vocht controle in kleine ruimtes van de caravan of camper, hierbij moet gedacht worden aan de badkamers en douches. Ontwerp De Maxxfan Dome black is ontworpen voor ventilatietoepassingen op daken of zijwanden en heeft een 15 cm gat nodig als uitlaat voor de ventilator. Led verlichting Dit model is voorzien van led verlichting, waarmee je zowel ventilatie als verlichting toevoegt in de badkamer of douche in de camper of caravan. Bediening Het systeem is voorzien van een liftdeksel die manueel bediend wordt, deze laat zich met een handige drukknop eenvoudig bedienen en afsluiten. Reinigen Door de gebruikte verwijderbare schermen wordt het schoonmaken
Laatste items in voorraad

Haast je! 2 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Ventilatie en vocht regulering in kleine ruimtes met led verlichting, kleur zwart

Compacte oplossing voor dak- of zijwandventilatie en vocht controle in kleine ruimtes van de caravan of camper, hierbij moet gedacht worden aan de badkamers en douches.

Ontwerp

De Maxxfan Dome black is ontworpen voor ventilatietoepassingen op daken of zijwanden en heeft een 15 cm gat nodig als uitlaat voor de ventilator.

Led verlichting

Dit model is voorzien van led verlichting, waarmee je zowel ventilatie als verlichting toevoegt in de badkamer of douche in de camper of caravan.

Bediening

Het systeem is voorzien van een liftdeksel die manueel bediend wordt, deze laat zich met een handige drukknop eenvoudig bedienen en afsluiten.

Reinigen

Door de gebruikte verwijderbare schermen wordt het schoonmaken een fluitje van een cent.

Dak dikte

De Airxcel Maxxfan Dome black kan standaard gebruikt worden met een dak dikte van 26 mm, mocht dit niet voldoende zijn dan is er een mogelijkheid tot het plaatsen van opvulstukken waarmee het mogelijk is om tot een dak dikte te gaan van 150 mm.

Ventilatiekap

Het product wordt verpakt met een bijpassende ventilatorkap die te gebruiken is bij zijwand montage. Bij de zijwand montage werkt de ventilatorkap dan als regenscherm en beschermt hiermee het interieur tegen weer en eventueel puin. Bovendien biedt de ventilatorkap bescherming tegen onbedoeld contact met de ventilatorbladen.

Specificaties:

  • Gewicht: 1,5 Kg
  • Afmetingen diameter en hoogte: 220 mm x 75 mm
  • Systeem werkt op 12V
  • Te gebruiken met een dak dikte van 26-150 mm (opvulstukken benodigd vanaf 26 mm)
Airxcel
ART.121521
2 Items

Specifieke referenties

Airxcel Maxxdome LED Black...

€ 195,00