0

NDS SUNCONTROL2 SCE320B MPPT 12V-320W Bluetooth met N-Bus

€ 169,00
Inclusief belasting
NDS.SCE320B
NDS
MPPT laadregelaar NDS zonnepanelen De NDS Suncontrol2 SCE 320B laadregelaar voor NDS zonnepanelen heeft MPPT-technologie ingebouwd. Hiermee optimaliseert deze laadregelaar het vermogen van het zonnepaneel, zodat deze tot 25% meer energie levert. De SCE 320B voert laadcurven met 5 fases uit om uw accu's zo efficiënt mogelijk te laden. Aansluitklemmen en protocollen De Suncontrol2 SCE 320B heeft een professionele aansluitklem en communiceert d.m.v. actuele protocollen zoals LIN-BUS,CI-BUS en tegenwoordig ook het N-BUS protocol. N-BUS N-Bus is het plug&play-netwerk voor eenvoudige aansluiting van alle elektronische apparatuur in en rondom de caravan, camper of boot. Domotica is thuis maar ook in de camper, caravan of boot in opmars. Vandaag de dag is het kunnen aanzetten van de tv, airc

Haast je! 5 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

MPPT laadregelaar NDS zonnepanelen

De NDS Suncontrol2 SCE 320B laadregelaar voor NDS zonnepanelen heeft MPPT-technologie ingebouwd. Hiermee optimaliseert deze laadregelaar het vermogen van het zonnepaneel, zodat deze tot 25% meer energie levert. De SCE 320B voert laadcurven met 5 fases uit om uw accu's zo efficiënt mogelijk te laden.

Aansluitklemmen en protocollen

De Suncontrol2 SCE 320B heeft een professionele aansluitklem en communiceert d.m.v. actuele protocollen zoals LIN-BUS,CI-BUS en tegenwoordig ook het N-BUS protocol.

N-BUS

N-Bus is het plug&play-netwerk voor eenvoudige aansluiting van alle elektronische apparatuur in en rondom de caravan, camper of boot.

Domotica is thuis maar ook in de camper, caravan of boot in opmars. Vandaag de dag is het kunnen aanzetten van de tv, airconditioning, de wasmachine starten en nog veel meer met een simpele klik op de smartphone.

N-BUS is gecreëerd met de bedoeling om een praktisch en functioneel netwerk te creëren tussen energiebeheer apparatuur.

NDS’s N-BUS (Ci-Bus compatible), zorgt ervoor dat al het apparaten in het NDS netwerk in staat zijn met elkaar te communiceren via een standaard datakabel. Dit type protocol maakt een voortdurende uitwisseling van informatie mogelijk tussen apparaten van verschillende types die op elkaar zijn aangesloten (Accu, DC-DC, Zonneregelaar, enz.).Het maakt het energiesysteem aan boord efficiënter en veiliger, maar bovenal maakt de interconnectie het mogelijk, net als bij de meest geavanceerde domotica-systemen, om alle apparaten in het netwerk vanaf één enkele controller te beheren.

Voorheen waren er meerdere apparaten of toepassingen nodig om de verschillende producten van het systeem te beheren, N-Bus maakt dit aanzienlijk gemakkelijker: een display of de Mobile App (als er tenminste één N-Bus en Bluetooth apparaat in het netwerk zit) is voldoende om het hele on-board energiesysteem te besturen.

Bluetooth

De SUNCONTROL2 reeks is uitgebreid met de Bluetooth versie. Nu kan alle zonne-energie rechtstreeks worden gemonitord vanuit de Mobiele App.

Ingangsmodulen tot 320 W

De SCE 320B laadregelaar heeft een temperatuursensor en ondersteunt ingangsmodulen tot 320 W.

LiFePO4

D.m.v. jumpers in de SCE320B laadregelaar kunt u een accutype kiezen. Deze laadregelaar maakt u op deze manier ook geschikt voor LiFePO4. Bij lithiumaccu's is het voor een vlekkeloze werking noodzakelijk om deze in combinatie met een NDS 3Link aan te sluiten. Een lithiumaccu direct aansluiten is niet verstandig en wordt ook niet door NDS ondersteund.

Technische gegevens NDS Suncontrol2 SCE 320B

  • Nominale spanning: 12 V
  • Max. vermogen ingangsmodule: 320 W
  • Maximale laadstroom: 20 A
  • MPPT: Ja
  • Zekering: 25 A
  • Laden startaccu: Ja
  • Ventilator: Nee
  • Afmetingen (l x b x h): 151 x 90 x 48 mm
NDS
NDS.SCE320B
5 Items

Specifieke referenties

NDS SUNCONTROL2 SCE320B...

€ 169,00