0

NDS POWERSERVICE GOLD DC-DC Acculader 25Ah

€ 499,00
Inclusief belasting
ART.120300
NDS
Serviceaccu's opladen via dynamo, zonnepaneel en 230 V NDS Power Service Gold 25-M is ontwikkeld om serviceaccu’s van o.a. campers, caravans en boten op te laden. Dit soort accu's zijn bedoeld voor cyclisch gebruik, een continu proces waarin ze ontladen en weer opladen. Met de Power Service Gold 25-M laadt u de accu's op via de dynamo, een zonnepaneel of 230 V. Ideaal als u veel reist Met deze acculader laadt u serviceaccu's op zonder dat u daarvoor veel kilometers hoeft te maken. Hij is voorzien van een innovatieve interne microprocessor die zorgt dat uw serviceaccu 2 keer zo snel wordt opgeladen dan met een wisselstroomdynamo. Daarnaast kunt u met de Power Service Gold uw serviceaccu ook opladen met een zonnepaneel of via het lichtnet. Met 25 A/uur laden tot een 100% volle accu De N
Laatste items in voorraad

Haast je! 1 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Serviceaccu's opladen via dynamo, zonnepaneel en 230 V

NDS Power Service Gold 25-M is ontwikkeld om serviceaccu’s van o.a. campers, caravans en boten op te laden. Dit soort accu's zijn bedoeld voor cyclisch gebruik, een continu proces waarin ze ontladen en weer opladen. Met de Power Service Gold 25-M laadt u de accu's op via de dynamo, een zonnepaneel of 230 V.

Ideaal als u veel reist

Met deze acculader laadt u serviceaccu's op zonder dat u daarvoor veel kilometers hoeft te maken. Hij is voorzien van een innovatieve interne microprocessor die zorgt dat uw serviceaccu 2 keer zo snel wordt opgeladen dan met een wisselstroomdynamo. Daarnaast kunt u met de Power Service Gold uw serviceaccu ook opladen met een zonnepaneel of via het lichtnet.

Met 25 A/uur laden tot een 100% volle accu

De NDS Power Service Gold 25-M laadt de accu met 25 A/uur op tot de accu 100% vol is. Hij is geschikt voor AGM-, gel-, natte loodzuur- en Lithium accu’s. De laadcurven zijn geoptimaliseerd en onderverdeeld in 5 fasen waaronder desulfatie. Zo biedt de lader het hoogste rendement, ook tijdens stilstand of na langdurige onderbreking.

NDS Power Service Gold 25-M in het kort

  • Laden via dynamo, zonnepaneel en 230 V
  • Geschikt voor gel-, AGM-, loodzuur- en Lithium accu's
  • Laadbeheer via microprocessor
  • Pulsladen met desulfatie
  • Laden tot max. 25 A
  • Afmetingen: 228 x 135 x 98 mm
  • Gewicht: 1,7 kg
NDS
ART.120300
1 Item

Specifieke referenties

NDS POWERSERVICE GOLD DC-DC...

€ 499,00