0

Triax EoC Network Analyser set

€ 729,00
TRX.383260
Triax
EOC meetapparatuur Deze Triax EOC network analyser set is gemaakt om de kwaliteit van de bestaande coax situatie in een hotel of recreatiepark te kunnen meten. Samen met de nieuwe verbeterde versie van de TRIAX Network Analyzer-software, maakt de nieuwe toolkit de pre-kwalificatie en documentatie van het coax-netwerk namelijk nog eenvoudiger. Pre-kwalificatie Het enige dat nog benodigd is bij de locatie van de klant is een laptop en de TNA-kit, en de pre-kwalificatie van het coaxnetwerk kan worden uitgevoerd alvorens de TRIAX EoC-oplossing wordt geïnstalleerd. Installeer de externe eenheid waar normaal de EoC-controller geïnstalleerd wordt en voer alle noodzakelijke metingen uit in elke kamer of op strategisch geselecteerde locaties door met de Analyzer-eenheid en uw laptop door het ge
Laatste items in voorraad

Haast je! 1 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

EOC meetapparatuur

Deze Triax EOC network analyser set is gemaakt om de kwaliteit van de bestaande coax situatie in een hotel of recreatiepark te kunnen meten. Samen met de nieuwe verbeterde versie van de TRIAX Network Analyzer-software, maakt de nieuwe toolkit de pre-kwalificatie en documentatie van het coax-netwerk namelijk nog eenvoudiger.

Pre-kwalificatie

Het enige dat nog benodigd is bij de locatie van de klant is een laptop en de TNA-kit, en de pre-kwalificatie van het coaxnetwerk kan worden uitgevoerd alvorens de TRIAX EoC-oplossing wordt geïnstalleerd.

Installeer de externe eenheid waar normaal de EoC-controller geïnstalleerd wordt en voer alle noodzakelijke metingen uit in elke kamer of op strategisch geselecteerde locaties door met de Analyzer-eenheid en uw laptop door het gebouw te bewegen.

De set bevat het volgende:

  • Transmitter unit
  • Analyzer unit
  • Alle benodigde kabels, zoals coax en utp kabels.

Download hier de TNA software

Aansluit voorbeeld

Triax
TRX.383260
1 Item

Specifieke referenties

Triax EoC Network Analyser set

€ 729,00