0

Philips Remote White Healthcare

€ 54,50
Inclusief belasting
PHIL.22AV1604B/12
Philips
Afstandsbediening voor de gezondheidszorg Deze afstandsbediening is gemakkelijk schoon te maken en hierdoor enorm hygiënisch. Deze professionele afstandsbediening van Philips is speciaal ontworpen voor gebruik in zorgomgevingen en heeft een eenvoudige, kleur gecodeerde knop lay-out met een gemakkelijk schoon te maken oppervlak. Bovenkant kan gemakkelijk worden gereinigd De bovenkant van deze professionele afstandsbediening van Philips is plat, waardoor u deze gemakkelijk met alcohol kunt reinigen. Het vlakke oppervlak is ook hygiënisch: geen verhoogde knoppen, dus geen spleten voor ziektekiemen. Wit ontwerp voor de gezondheidszorg Het witte ontwerp en de afgeronde randen geven deze afstandsbediening een schoon, vriendelijk uiterlijk, perfect voor gebruik in een zorgomgevingen. Essenti

Haast je! 5 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Afstandsbediening voor de gezondheidszorg

Deze afstandsbediening is gemakkelijk schoon te maken en hierdoor enorm hygiënisch. Deze professionele afstandsbediening van Philips is speciaal ontworpen voor gebruik in zorgomgevingen en heeft een eenvoudige, kleur gecodeerde knop lay-out met een gemakkelijk schoon te maken oppervlak.

Bovenkant kan gemakkelijk worden gereinigd

De bovenkant van deze professionele afstandsbediening van Philips is plat, waardoor u deze gemakkelijk met alcohol kunt reinigen. Het vlakke oppervlak is ook hygiënisch: geen verhoogde knoppen, dus geen spleten voor ziektekiemen.

Wit ontwerp voor de gezondheidszorg

Het witte ontwerp en de afgeronde randen geven deze afstandsbediening een schoon, vriendelijk uiterlijk, perfect voor gebruik in een zorgomgevingen. Essentiële knoppen hebben een kleurcode en zijn handig geplaatst, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Afsluitbaar batterij vak

Het afsluitbare batterijcompartiment is beveiligd met een schroef, zodat batterijen alleen door personeel kunnen worden verwijderd of vervangen.

Detectie van lage batterijspanning

Als de batterij van uw Philips Professional-afstandsbediening bijna leeg is, verschijnt er een melding op het tv-scherm. Hierdoor kunt u de batterijen vroegtijdig vervangen.

Belangrijke kenmerken

  • Productafmetingen (bxdxh): 203x48x20 mm
  • Batterij Type: 2xAAA (niet inbegrepen)
  • Hospitality functies
  • Afstandsbediening: Multi-RC-compatibel, Studio/ ES/ MS/ Sig-compatibel, RC-batterijklepvergrendeling, kabelriem gereed, bijna lege batterij detectie
  • Bovenzijde kan worden gereinigd met alcohol
  • Wit ontwerp voor de zorgomgeving
  • Afsluitbaar batterij vak.
  • Detectie van bijna lege batterij met melding op het tv-scherm
Philips
PHIL.22AV1604B/12
5 Items

Specifieke referenties

Philips Remote White...

€ 54,50