0

HIKvision DS-2CD2T32-15 4mm IP bullet cam 3MP met IR opop

€ 229,00
Inclusief belasting
HIK.DS2CD2T32-15
Microview
3 Megapixel ONVIF camera De Hikvision DS-2CD2T32-15 is een 3 megapixel IP-beveiligingscamera met een 4mm lens en een CMOS-sensor. De 4 mm lens heeft een openingshoek van 67 graden en is zeer geschikt om van dichtbij waar te nemen. POE Door gebruik te maken van POE techniek is het mogelijk om deze camera aan te sluiten met een datakabel. Doormiddel van power over ethernet is het namelijk mogelijk om deze camera te voeden via de datakabel, let wel de aangesloten NVR of switch moet POE ondersteunen om dit te laten werken. NAS en NVR Deze camera kan zowel op een NVR als op een NAS worden aangesloten. De camera werkt namelijk met ONVIF, ONVIF is een standaard die door veel fabrikanten gebruikt wordt en hiermee nagenoeg overal aan te koppelen is. Water en stofdicht De Hikvision DS-2CD2T32
Laatste items in voorraad

Haast je! 1 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

3 Megapixel ONVIF camera

De Hikvision DS-2CD2T32-15 is een 3 megapixel IP-beveiligingscamera met een 4mm lens en een CMOS-sensor. De 4 mm lens heeft een openingshoek van 67 graden en is zeer geschikt om van dichtbij waar te nemen.

POE

Door gebruik te maken van POE techniek is het mogelijk om deze camera aan te sluiten met een datakabel. Doormiddel van power over ethernet is het namelijk mogelijk om deze camera te voeden via de datakabel, let wel de aangesloten NVR of switch moet POE ondersteunen om dit te laten werken.

NAS en NVR

Deze camera kan zowel op een NVR als op een NAS worden aangesloten. De camera werkt namelijk met ONVIF, ONVIF is een standaard die door veel fabrikanten gebruikt wordt en hiermee nagenoeg overal aan te koppelen is.

Water en stofdicht

De Hikvision DS-2CD2T32-15 heeft een IP66 classificatie, dat houdt in dat er geen stof in kan komen en dat hij waterbestendig is. Hierdoor kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Microview
HIK.DS2CD2T32-15
1 Item

Specifieke referenties

HIKvision DS-2CD2T32-15 4mm...

€ 229,00