0

Triax HDMI naar HDMI met Ethernet 20m High Speed

€ 86,95
Inclusief belasting
TRX.370721
Triax
Triax HDMI-kabel De Triax HDMI kabel is een goed afgeschermde HDMI-kabel in een blister. De HDMI-connectoren van deze HDMI-Kabel zijn aangegoten en voorzien van 2 HDMI-male connectoren. De lengte van deze kabel is 20 meter. HDMI 1.4, 1080P Deze HDMI-kabel is een HDMI 1.4 kabel en kan maximaal een resolutie van 1920×1080p (Full HD) doorgeven en bij deze standaard is het mogelijk om ethernet door te geven over de HDMI-kabel. Voor dit laatste moeten de aangesloten componenten dit wel doorgeven. 24K gold plated De HDMI-connectoren zijn voorzien van een 24-karaats gouden afwerklaag voor een nog betere geleiding. ARC ARC staat voor Audio return channel, dat inhoudt dat de TV ook signalen terug kan sturen. Hierdoor is het mogelijk om een versterker die een HDMI-ARC poort heeft ook het gelu
Niet op voorraad

Sorry, no items left.
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Triax HDMI-kabel

De Triax HDMI kabel is een goed afgeschermde HDMI-kabel in een blister. De HDMI-connectoren van deze HDMI-Kabel zijn aangegoten en voorzien van 2 HDMI-male connectoren. De lengte van deze kabel is 20 meter.

HDMI 1.4, 1080P

Deze HDMI-kabel is een HDMI 1.4 kabel en kan maximaal een resolutie van 1920×1080p (Full HD) doorgeven en bij deze standaard is het mogelijk om ethernet door te geven over de HDMI-kabel. Voor dit laatste moeten de aangesloten componenten dit wel doorgeven.

24K gold plated

De HDMI-connectoren zijn voorzien van een 24-karaats gouden afwerklaag voor een nog betere geleiding.

ARC

ARC staat voor Audio return channel, dat inhoudt dat de TV ook signalen terug kan sturen. Hierdoor is het mogelijk om een versterker die een HDMI-ARC poort heeft ook het geluid van de TV te laten afspelen zonder dat er andere kabels voor nodig zijn zoals een Toslink of analoge RCA stereo kabel.

Ferriet

Aan beide zijdens zit er een ferrietkern, zodat storingen van buitenaf geen invloed hebben op de signalen in de kabel.

Blister

Dit product wordt aangeleverd in een goede stevige blister met een karton waarop het merk en verder informatie staat. Hierdoor is dit product zeer gemakkelijk te etaleren in de winkel.

Specificaties

Voor specificaties zie de datasheet bij de product attachments.

Triax
TRX.370721

Specifieke referenties

Triax HDMI naar HDMI met...

€ 86,95