Philips Remote White Healthcare
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Philips Remote White Healthcare

€ 42,95 (incl. btw) € 42,95 (excl. BTW)
Inclusief belasting 24 - 48uur geleverd
check Op voorraad

local_shipping GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €100.00 met Bpost. Details

Verkoophoek
Geef je oude niet gebruikte toestel een tweede leven verkoop het eenvoudig en veilig aan digitaalwinkel.comSecure betaling
Bestel voor 17.00h morgen geleverd
30 dagen retour zending
PHIL.22AV1604B/12
10 Items

Afstandsbediening voor de gezondheidszorg

Deze afstandsbediening is gemakkelijk schoon te maken en hierdoor enorm hygiënisch. Deze professionele afstandsbediening van Philips is speciaal ontworpen voor gebruik in zorgomgevingen en heeft een eenvoudige, kleur gecodeerde knop lay-out met een gemakkelijk schoon te maken oppervlak.

Bovenkant kan gemakkelijk worden gereinigd

De bovenkant van deze professionele afstandsbediening van Philips is plat, waardoor u deze gemakkelijk met alcohol kunt reinigen. Het vlakke oppervlak is ook hygiënisch: geen verhoogde knoppen, dus geen spleten voor ziektekiemen.

Wit ontwerp voor de gezondheidszorg

Het witte ontwerp en de afgeronde randen geven deze afstandsbediening een schoon, vriendelijk uiterlijk, perfect voor gebruik in een zorgomgevingen. Essentiële knoppen hebben een kleurcode en zijn handig geplaatst, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn.

Afsluitbaar batterij vak

Het afsluitbare batterijcompartiment is beveiligd met een schroef, zodat batterijen alleen door personeel kunnen worden verwijderd of vervangen.

Detectie van lage batterijspanning

Als de batterij van uw Philips Professional-afstandsbediening bijna leeg is, verschijnt er een melding op het tv-scherm. Hierdoor kunt u de batterijen vroegtijdig vervangen.

Belangrijke kenmerken

  • Productafmetingen (bxdxh): 203x48x20 mm
  • Batterij Type: 2xAAA (niet inbegrepen)
  • Hospitality functies
  • Afstandsbediening: Multi-RC-compatibel, Studio/ ES/ MS/ Sig-compatibel, RC-batterijklepvergrendeling, kabelriem gereed, bijna lege batterij detectie
  • Bovenzijde kan worden gereinigd met alcohol
  • Wit ontwerp voor de zorgomgeving
  • Afsluitbaar batterij vak.
  • Detectie van bijna lege batterij met melding op het tv-scherm