0

Teleco Voyager Digimatic 65cm + DSF90E HD BX

€ 759,00
ART.107211
Teleco
Schotelantenne met digitaal richtsysteem en elektronische hoekmeter De Teleco Voyager Digimatic lijkt op de Voyager G3, alleen is de schotelantenne in deze set uitgerust met een digitaal richtsysteem en een elektronische hoekmeter. Eenvoudig satellieten vinden De gewenste satelliet vinden is kinderlijk eenvoudig met de Teleco Voyager Dynamic (65 cm). De elektronische hoekmeter op de bijgeleverde satfinder (Teleco DSF90E HD)geeft namelijk digitaal weer wat de elevatiehoek van de schotel is, ook als het voertuig niet waterpas staat. Hiermee behoren vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm en vertraagde beeldinformatie van LCD TV’s tot het verleden. De DSF90E HD geeft ook de signaalsterkte weer. Dankzij dit handige richtsysteem richt u de schotelantenne vanuit het voertuig z
Laatste items in voorraad

Haast je! 2 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

Whatsapp ons

+32487599105

Whatsapp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Schotelantenne met digitaal richtsysteem en elektronische hoekmeter

De Teleco Voyager Digimatic lijkt op de Voyager G3, alleen is de schotelantenne in deze set uitgerust met een digitaal richtsysteem en een elektronische hoekmeter.

Eenvoudig satellieten vinden

De gewenste satelliet vinden is kinderlijk eenvoudig met de Teleco Voyager Dynamic (65 cm). De elektronische hoekmeter op de bijgeleverde satfinder (Teleco DSF90E HD)geeft namelijk digitaal weer wat de elevatiehoek van de schotel is, ook als het voertuig niet waterpas staat. Hiermee behoren vertraging van het digitale beeld naar het beeldscherm en vertraagde beeldinformatie van LCD TV’s tot het verleden.

De DSF90E HD geeft ook de signaalsterkte weer. Dankzij dit handige richtsysteem richt u de schotelantenne vanuit het voertuig zonder enige moeite.

De set weegt ongeveer 8 kg

Inhoud van de Voyager Digimatic set

  • Voorgemonteerde Teleco Voyager G3 schotelantenne (diameter 65 cm)
  • Verstelbare mast (52 cm)
  • Universele LNB
  • DSF90E HD satfinder met ingebouwde elevatiehoekmeter
  • Gebruiksaanwijzing
Teleco
ART.107211
2 Items

Specifieke referenties

Teleco Voyager Digimatic...

€ 759,00