0

3GAS+ Extra CO Specifiek Sensor tbv Square gasalarm

€ 33,95
ART.120706
3GAS+
Koolmonoxide sensor voor de 3GAS+ Square Gasalarm Omdat sommige gassen stijgen en sommige gassen dalen is het mogelijk de werking van het gasalarm extra te verbeteren door een extra (optionele) sensor te plaatsen die op een andere hoogte kan worden gemonteerd. Deze extra optionele CO sensoren detecteert alleen koolmonoxide gassen en is hiermee sneller dan sensoren die meerder gassen meten. Het is mogelijk om 2 extra optionele sensoren aan te sluiten op het gasalarm. Bijvoorbeeld in een andere ruimte of op een andere hoogte. De kabel bij deze extra sensor is 270 cm lang. Om optimaal gebruik te maken van een gasalarm in het algemeen, is het sterk aan te bevelen met twee sensoren te werken. We raden aan het alarm op een hoogte van 30 cm boven de vloer te installeren voor dalende gassen,

Haast je! 5 artikel(en) op voorraad!
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Koolmonoxide sensor voor de 3GAS+ Square Gasalarm

Omdat sommige gassen stijgen en sommige gassen dalen is het mogelijk de werking van het gasalarm extra te verbeteren door een extra (optionele) sensor te plaatsen die op een andere hoogte kan worden gemonteerd. Deze extra optionele CO sensoren detecteert alleen koolmonoxide gassen en is hiermee sneller dan sensoren die meerder gassen meten.

Het is mogelijk om 2 extra optionele sensoren aan te sluiten op het gasalarm. Bijvoorbeeld in een andere ruimte of op een andere hoogte.

De kabel bij deze extra sensor is 270 cm lang.

Om optimaal gebruik te maken van een gasalarm in het algemeen, is het sterk aan te bevelen met twee sensoren te werken. We raden aan het alarm op een hoogte van 30 cm boven de vloer te installeren voor dalende gassen, en de optionele extra sensor minimaal 1,50 hoog en minimaal 20 cm onder het plafond.


3GAS+
ART.120706
5 Items

Specifieke referenties

3GAS+ Extra CO Specifiek...

€ 33,95