0

Technisat DigitRadio 1990, black

€ 99,00
ART.112021
Technisat
TechniSat Digitradio 1990, de retro look Met de Technisat digitradio 1990 presenteert TechniSat een nieuw product met functionaliteiten van vroeger en nu. Met dit apparaat geniet u van DAB+/FM radio, muziek via USB en ook is het mogelijk om muziek te luisteren via de cd speler. De Technisat digitradio 1990 heeft 2 speakers van ieder 1,5 Watt en heeft een bijzonder vol geluid. DAB+ Met DAB+ kunt u Radio luisteren zonder ruis en geniet u dus van een perfecte digitale geluidskwaliteit. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden, u hoeft alleen nog de naam van de door u gewenste zender in te geven, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's op in een programmalijst. Bovendien ontvang je met een digi
Niet op voorraad

Sorry, no items left.
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

TechniSat Digitradio 1990, de retro look

Met de Technisat digitradio 1990 presenteert TechniSat een nieuw product met functionaliteiten van vroeger en nu. Met dit apparaat geniet u van DAB+/FM radio, muziek via USB en ook is het mogelijk om muziek te luisteren via de cd speler.

De Technisat digitradio 1990 heeft 2 speakers van ieder 1,5 Watt en heeft een bijzonder vol geluid.

DAB+

Met DAB+ kunt u Radio luisteren zonder ruis en geniet u dus van een perfecte digitale geluidskwaliteit. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden, u hoeft alleen nog de naam van de door u gewenste zender in te geven, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's op in een programmalijst. Bovendien ontvang je met een digitale radio extra informatie over de muziek die je luistert, maar ook sport-uitslagen en filemeldingen.

CD Speler

Dankzij de geïntegreerde cd-speler kunt u uren lang genieten van uw opgebouwde cd-collectie. De cd-speler ondersteunt audio-cd's en CD-R en CD-RW. Zo kunt u ook muziek afspelen van MP3-CD's.

Technisat
ART.112021

Specifieke referenties

Technisat DigitRadio 1990,...

€ 99,00