Technisat DIGITRADIO 307, white
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Technisat DIGITRADIO 307, white

€ 89,95 (incl. btw) € 89,95 (excl. BTW)
Inclusief belasting 24 - 48uur geleverd
check Op voorraad

local_shipping GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €100.00 met Bpost. Details

Verkoophoek
Geef je oude niet gebruikte toestel een tweede leven verkoop het eenvoudig en veilig aan digitaalwinkel.comSecure betaling
Bestel voor 17.00h morgen geleverd
30 dagen retour zending
ART.111953
10 Items

Witte design radio van Technisat

De Technisat Digitradio 307 is een Dab+/Fm radio met een mooi compact design. Deze is voorzien van een mooi TFT-kleurendisplay van 2,4” waarop de zendernamen en aanvullende informatie te vinden zijn, te denken aan videoclips of hoesfoto's. De bediening gebeurt zeer gemakkelijk via de knoppen naast het display en de op de achterzijde zit er een Audio ingang en een koptelefoon uitgang.

DAB+

Met DAB+ kunt u Radio luisteren zonder ruis en geniet u dus van een perfecte digitale geluidskwaliteit. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden, u hoeft alleen nog de naam van de door u gewenste zender in te geven, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's op in een programmalijst. Bovendien ontvang je met een digitale radio extra informatie over de muziek die je luistert, maar ook sportuitslagen en filemeldingen.

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u het geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch ingesteld via de ether.

Wekker/ sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.