0

Formuler Remote Control GTV-IR1

€ 22,95
ART.800573
Formuler
Formuler afstandsbediening powered bij AndroidTV Deze Formuler afstandsbediening is speciaal ontworpen om uw TV en media kijkervaring te optimaliseren. De universele infraroodprogrammeerbaarheid voor TV-bediening en de softwarematige programmeerbare sneltoetsen geven u flexibele besturingsopties voor het apparaat. Premium & Intuïtief ontwerp De GTV-R1-afstandsbediening is sterk geoptimaliseerd om alle vereiste functies van uw Formuler IPTV ontvanger en TV gemakkelijk te kunnen bedienen. De intuïtieve indeling en het ontwerp van de knoppen verbetert de gebruikerservaring en maakt gebruik mogelijk zonder dat u naar beneden hoeft te kijken naar de afstandsbediening. Ergonomische handgreep Deze afstandsbediening heeft een natuurlijke en evenwichtige grip, knoppen op de juiste plaatsen en
Niet op voorraad

Sorry, no items left.
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

Whatsapp ons

+32487599105

Whatsapp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Formuler afstandsbediening powered bij AndroidTV

Deze Formuler afstandsbediening is speciaal ontworpen om uw TV en media kijkervaring te optimaliseren. De universele infraroodprogrammeerbaarheid voor TV-bediening en de softwarematige programmeerbare sneltoetsen geven u flexibele besturingsopties voor het apparaat.

Premium & Intuïtief ontwerp

De GTV-R1-afstandsbediening is sterk geoptimaliseerd om alle vereiste functies van uw Formuler IPTV ontvanger en TV gemakkelijk te kunnen bedienen.

De intuïtieve indeling en het ontwerp van de knoppen verbetert de gebruikerservaring en maakt gebruik mogelijk zonder dat u naar beneden hoeft te kijken naar de afstandsbediening.

Ergonomische handgreep

Deze afstandsbediening heeft een natuurlijke en evenwichtige grip, knoppen op de juiste plaatsen en weegt 140 gram*, hierdoor geeft deze afstandsbediening een luxueus gevoel in de hand.

*Het werkelijke gewicht kan variëren op basis van de gebruikte batterijen.

Universele TV-bediening

Gebruik de app Formuler Remote om uw GTV-IR-afstandsbediening te programmeren en uw digitale TV te bedienen. De meeste grote TV-merken worden hierin ondersteund. 

*Aantal in te stellen knoppen voor de TV varieert van merk tot merk.

Software upgradebaar

Periodieke software-updates voor de afstandsbediening zorgen voor meer functies en betere mogelijkheden.

Powered by AndroidTV

Deze GTV-IR afstandsbediening is voorzien van knoppen die overeen komen met de knoppen en besturing van AndroidTV, hiermee bedien je heel gemakkelijk op de Formuler de Android interface.

Formuler
ART.800573

Specifieke referenties

5 andere producten in dezelfde categorie:

Formuler Remote Control...

Geavanceerde Bluetooth Voice...

Geavanceerde Bluetooth Voice Remote met universele TV-besturing Formuler's geavanceerde hybride Bluetooth Voice Remote controller is speciaal ontworpen om uw TV en media kijkervaring te optimaliseren. De universele infraroodprogrammeerbaarheid voor TV-bediening en de softwarematige...

Prijs € 39,95
+

Formuler PSU/netvoeding Z/Z...

Voeding Formuler Z & Z Prime...

Voeding Formuler Z & Z Prime Dit is een 5 V/2,5 A netvoeding voor de Formuler Z/Z Prime.

Prijs € 15,95
+

Formuler Remote Control Z...

Afstandsbediening Formuler...

Afstandsbediening Formuler Z-serie (klein) Spare remote voor de Formuler Z, Z+ en Z Prime ontvangers.

Prijs € 14,95
+

Formuler Remote Control...

€ 22,95