0

NDS Battery Charger BCN 12V-50A

€ 659,00
Inclusief belasting
NDS.BCN1250
NDS
NDS Battery Charger Maximale lading en energie-efficiêntie met de nieuwe BCN aangesloten acculaders. Wanneer er 230Vac beschikbaar is, is het belangrijk om de boordaccu's in de kortst mogelijke tijd maximaal te laden. Met de nieuwe Battery Charger BCN (AC-DC) kunt u tot 3 accu's tegelijk opladen, met een geoptimaliseerde 6-staps laadcurve en laadstroomregeling via de DTB01 Display Bus of NDS Dometic App Mobile voor smartphones. Dankzij het Ci-Bus protocol, dat compatibel is met de N-BUS, kan de BCN worden geïntegreerd in het NDS Dometic energie-ecosysteem en nuttige informatie delen voor laadbewaking. Om de mobiele app te gebruiken heb je alleen een Tempra Lithium accu of een Suncontrol2 Bluetooth met Display DTB01 nodig die verbonden zijn met het N-BUS netwerk. Het ongelooflijke laadve
Niet op voorraad

Sorry, no items left.
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

NDS Battery Charger

Maximale lading en energie-efficiêntie met de nieuwe BCN aangesloten acculaders.

Wanneer er 230Vac beschikbaar is, is het belangrijk om de boordaccu's in de kortst mogelijke tijd maximaal te laden. Met de nieuwe Battery Charger BCN (AC-DC) kunt u tot 3 accu's tegelijk opladen, met een geoptimaliseerde 6-staps laadcurve en laadstroomregeling via de DTB01 Display Bus of NDS Dometic App Mobile voor smartphones. Dankzij het Ci-Bus protocol, dat compatibel is met de N-BUS, kan de BCN worden geïntegreerd in het NDS Dometic energie-ecosysteem en nuttige informatie delen voor laadbewaking. Om de mobiele app te gebruiken heb je alleen een Tempra Lithium accu of een Suncontrol2 Bluetooth met Display DTB01 nodig die verbonden zijn met het N-BUS netwerk.

Het ongelooflijke laadvermogen tot 50A van de BCN acculader is de ideale oplossing om optimaal te profiteren van het kenmerkende snelladen van lithium accu's (LiFePO4), en door de juiste laadcurve te selecteren kunnen zelfs loodzuuraccu's (AGM, Gel, Free Acid) veilig worden opgeladen. Afzonderlijke vermogensuitgangen (behalve die voor de startaccu) zorgen voor innovatieve gebruiksflexibiliteit: de uitgangen kunnen afzonderlijk worden gebruikt of samengevoegd om het maximale nominale laadvermogen te verkrijgen.

Met het OPTICHARGEalgoritme is het mogelijk om de lader altijd aangesloten te laten op het elektriciteitsnet en de batterijen alleen te laden wanneer dat nodig is, zonder ze te belasten.

Specificaties

  • Laadstroom 50A
  • Laadt 3 service accu's tegelijk
  • Afmetingen 283x208.5x75mm
NDS
NDS.BCN1250

Specifieke referenties

NDS Battery Charger BCN...

€ 659,00