0

NDS POWER CHARGER PRO 24V-10A

€ 219,00
Inclusief belasting
ART.120374
NDS
Acculader met een hoog rendement De NDS-power charger pro is een zeer compacte en efficiënte acculader met een rendement van 91%, dit is mede te danken aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten en het PFC-circuit op de pcb. Deze acculader kan 24V 10 A leveren. Laadstadia Er zijn 5 verschillende laadstadia waarmee deze lader kan laden, een van deze fase is de wel zo bekende desulfatie fase en die zorgt ervoor dat zwavelzuurzouten op de batterijplaten worden verwijderd, dit zorgt voor een langere levensduur van de accu's. PFC Het PFC (power factor corrcection) circuit is bij deze power charger van NDS geplaatst bij het ingangscircuit van de lader, deze zorgt ervoor dat de power factor positief wordt gecorrigeerd en dat de voeding denkt dat de belasting een ohmse belasting
Niet op voorraad

Sorry, no items left.
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

Acculader met een hoog rendement

De NDS-power charger pro is een zeer compacte en efficiënte acculader met een rendement van 91%, dit is mede te danken aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten en het PFC-circuit op de pcb. Deze acculader kan 24V 10 A leveren.

Laadstadia

Er zijn 5 verschillende laadstadia waarmee deze lader kan laden, een van deze fase is de wel zo bekende desulfatie fase en die zorgt ervoor dat zwavelzuurzouten op de batterijplaten worden verwijderd, dit zorgt voor een langere levensduur van de accu's.

PFC

Het PFC (power factor corrcection) circuit is bij deze power charger van NDS geplaatst bij het ingangscircuit van de lader, deze zorgt ervoor dat de power factor positief wordt gecorrigeerd en dat de voeding denkt dat de belasting een ohmse belasting is, dit alles zorgt ervoor dat de efficiëntie van de lader aanzienlijk verhoogd en er minder harmonische (lijn vervuiling) ontstaan op de lijn. Met gebruik van PFC is het mogelijk om de ingang van de lader "universeel" te maken, dit betekent dat de acculader werkt met een netspanning van 110VAC-230VAC

Geschikt voor

De NDS-power charger pro is geschikt voor gebruik met AGM, Gel, Zuur en Lithium accu's en wordt gemakkelijk ingesteld op de lader doormiddel van een curve keuzeschakelaar.

Veiligheid

Met de veiligheid zit het ook zeker goed, zo is dit product beveiligd tegen oververhitting, kortsluiting en eventuele andere onregelmatigheden.

Specificaties:

  • Uitgangsspanning: 24V
  • Uitgangsstroom: 10A
  • Afmetingen in mm (LxBxH): 145x128x56
  • Geschikt voor: AGM, Gel, Zuur en Lithium accu's
NDS
ART.120374

Specifieke referenties

NDS POWER CHARGER PRO 24V-10A

€ 219,00