0

Marmitek Connect 350 UHD 2.0 4K HDMI Switch 5x in / 1x out

€ 72,95
Inclusief belasting
ART.109019V
Marmitek
2.0 HDMI switch 5 voudig De Marmitek Connect 350 UHD 2.0 is de opvolger van de Marmitek Connect 350 en heeft 5 ingangen en 1 uitgang. De switch schakelt automatisch tussen de bronnen en heeft als voordeel dat deze overweg kan met 4K60 resolutie met HDR, Deep color en 4:4:4 Chroma subsampeling. HDR HDR staat voor High Dynamic Range en betekent dat de beelden met een hoog contrast bereik afgespeeld kunnen worden, hiermee krijg je betere en scherpere overgangen in het contrast wat weer resulteert in een scherper beeld. Deep Color Deep color is een techniek die ervoor zorgt dat er meer gradaties in kleuren doorgegeven kunnen worden. Als alle aangesloten hardware dit ondersteunt resulteert dit in meer kleuren en dus meer kleur overgangen waardoor kleuren beter tot zijn recht komen. 4:4:4
Niet op voorraad

Sorry, no items left.
  • Visa
  • PayPal
  • MasterCard
  • bancontact
  • ideal
clear

Gratis verzending

Bestellingen worden door Bpost geleverd met track & trace nummer

Gratis verzending

Voor bestellingen < €200,00

clear

WahsApp ons

+32487599105

WahsApp ons

Heb je vragen aarzel niet en WahsApp ons

clear

Veilig betalen

Mollie verwerkt online betalingen voor webshops en andere organisaties
Voeg alle populaire online betaalmethoden nu eenvoudig en snel toe aan je webshop. iDEAL, Bancontact, Apple Pay. PayPal, Creditcard, Sofort en meer.

Veilig betalen

Garantie voor veilig winkelen

2.0 HDMI switch 5 voudig

De Marmitek Connect 350 UHD 2.0 is de opvolger van de Marmitek Connect 350 en heeft 5 ingangen en 1 uitgang. De switch schakelt automatisch tussen de bronnen en heeft als voordeel dat deze overweg kan met 4K60 resolutie met HDR, Deep color en 4:4:4 Chroma subsampeling.

HDR

HDR staat voor High Dynamic Range en betekent dat de beelden met een hoog contrast bereik afgespeeld kunnen worden, hiermee krijg je betere en scherpere overgangen in het contrast wat weer resulteert in een scherper beeld.

Deep Color

Deep color is een techniek die ervoor zorgt dat er meer gradaties in kleuren doorgegeven kunnen worden. Als alle aangesloten hardware dit ondersteunt resulteert dit in meer kleuren en dus meer kleur overgangen waardoor kleuren beter tot zijn recht komen.

4:4:4 Chroma subsampeling

4:4:4 Chroma subsampeling is een compressietechniek. 4:4:4 is het hoogst haalbare en betekent dat er minder kleurinformatie verloren gaat en het beeld er daardoor scherper en kleurrijker uitziet, de overgang van de pixels zijn namelijk nauwkeuriger en hoeven hierdoor niet te verwateren naar andere pixels. Ook hier geld dat alle aangesloten apparatuur hiermee overweg moet kunnen alvorens je hier iets van merkt.

Belangrijke kenmerken:

  • Geschikt voor het gelijktijdig aansluiten van 5 HDMI apparaten op één tv.
  • Voor het aansluiten van spelcomputers zoals PlayStation en Xbox, Blu-ray speler, digitale tv decoder en alle overige HDMI apparaten.
  • Geschikt voor Ultra HD 4K, Full HD 1080p en alle 3D formaten.
  • Ondersteunt HD Audio en alle overige gangbare audioformaten.
  • Energiezuinig en heeft geen externe voedingsadapter nodig.
  • Schakelt automatisch en/of met afstandsbediening.
  • Met losse infrarood ontvanger voor het bedienen van de switcher wanneer deze uit het zicht staat.
  • Ondersteunt HDCP 2.2 voor het afspelen van beveiligde 4K Ultra HD-content.
  • Ondersteunt HDMI 2.0 4K60.

Voorbeeld aansluiting:

Marmitek
ART.109019V

Specifieke referenties

Marmitek Connect 350 UHD...

€ 72,95